To, co zbylo
Anotace: Všudypřítomné oči, mrkající ze tmy Vlasy, ledabyle povalují se na koberci...
Všudypřítomné oči,
mrkající ze tmy
vlasy,
ledabyle povalují se
na koberci
mikroskopické kousíčky kůže,
ty zbylé
molekuly existence,
vířící vzduchem
se zrníčky prachu
kdykoli uklízím myšlenky,
najdu
Tě.
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Snizek, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)