má samosprašnou chuť
prý připomíná motýla
májová chvíle s dlouhou šíjí
stejně tak jako splav
dva milence
co se nedopili
Prý se nedá zapomenout chodit, plavat, jezdit na kole, ani lyžovat, ale jak je to vlastně s líbáním? Občas mám podezření, že je to první dovednost, kterou zapomínáme. Možná je to tím, že líbání se neučíme. Vzpomínám si, že tenkrát poprvé stačilo jen zavřít oči a chtít. Šlo to samo od sebe a úplně hned. Ne, nezapomínáme líbat, spíš asi jen předčasně zapomínáme chtít…
27.04.2015 22:44:22 | Luky-33