Anotace: Když múza přichází za zavřenými víčky
Z květinových vlasů dýchá vůně slámy,
za popelavým stínem duše pořád žije,
s letmým dotekem na zahojené šrámy
s se studeným větrem dýchá melodie.
Z popraskaných mraků někdy stéká tiše
pohled barvy medu, který nikdy nespatříš,
jen v noci, kdy šepot stromů nejde slyšet,
inspirace přijde a tělo je na obtíž.