Sivá
S loďou snov mi bola v pätách
kým sa z tmy nevyrojili
sliediť po exoplanétach
nechám tých, čo vypotili
múdrosť typu - nie sme sami
hľadať ihlu vo vesmíre
môže ako v stohu slamy
nešťastník, čo dieru v syre
považuje za div sveta
menší, väčší, podľa gusta
z takých dier netrčí päta
nebešťana, pätoprstá
držím jazyk medzi zubmi
pre Ňu, lebo oni vedia
že sokola medzi supmi
z hniezda lásky nevydedia
Přečteno 364x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Avola, Amonasr, Jort, básněnka, Nikita44, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)