Anotace: Ale čo...
Naložila mu stejk,
poriadne,
s kašou.
Poliala,
koreneným
dipom,
s tymiánom.
Naložila mu,
na tanier,
horúci,
z mikrovlnky.
studeným
octom,
bez úcty.
Naložila mu.
Bez mihnutia
oka,
len to,
čo si zaslúžil.
tak to má naloženo...
05.05.2015 23:30:44 | enigman
On, naložil jej prvý. Ale uhorky to neboli.
06.05.2015 13:00:36 | Gatita
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?