Tys moje vše
Anotace: Je až zvláštní jak jeden člověk dokáže rozzářit moje oči ikdyž jsou plné tmy, udělat úsměv na rtech plných bolesti a vytvořit teplo v srdci z ledu. Ledová královna roztála a v srdci jí začíná jaro.
Jiskra naděje
plane
jen malý plamínek
ale nic ho neuhasí
Naděje umírá poslední
Říká se...
Tys mojí nadějí
na lepší zítřky
Tys moje síla
v další probuzení
Tys moje vše
vše v dobré vždy změníš
Nezapomeň
co řekla jsem
jsi můj noc i den
můj vzduch co dýchám
mé splněné přání
Ty slzy co s tebou
v očích se mi třpití
slzy štěstí
ty mou naději sytí
Teplo co s tebou
zahřívá
jsem sama sebou
nic neskrývám
Jak řekl jsi
ať cokoliv se stane
tvoje láska stále plane
Jsi moje jiskra naděje
a za to patří Ti
velký dík
Přečteno 562x
Tipy 4
Poslední tipující: ztracený 22, knihomolka
Komentáře (1)
Komentujících (1)