Anotace: Něco málo z volného verše.
Déšť se spustil z oblohy
a šeď mraků zakryla hvězdy
- skoro bych nevěřil, že tam ještě jsou.
Divadlo světel zmizelo za špinavou oponou,
bez děkovačky.
To jarní přeháňky dusí zemi,
aby jednou mohla znovu dýchat
a plní díry na silnicích
i ty na duši.
A ty se jako deštík přeženeš,
svlékneš pole z šatů
a obnažíš mohutné kořeny,
zatímco já
budu stát s hlavou k nebi
a čekat na první hvězdu.
...svlékám svoje pomyslné šaty:-)) a rozněžněně dávám Tvému kouzlu z básně ST..
01.05.2015 12:02:34 | Nikita44