Děkuji......
Anotace: ...za tu šanci...
Zrcadla se ráno ptám,
když dívám se na sebe,
co s tím udělám,
že myslívám na tebe.
Naše cesty rozešly se dřív
než měly šanci se protnout,
i kdybych potkala tě dřív,
stejně nešlo by z našich cest uhnout.
Dostala jsem krásnou možnost
alespoň se s tebou minout,
je to obrovská zkušenost,
na kterou nepůjde zapomenout.
Vnímám krásy kolem sebe,
snad i ty nejmenší,
to naučila jsem se od tebe,
o to víc jsem teď silnější.
Co teď udělat mohu,
když myslím na ten čas?
Poděkovat za vše Bohu,
snad dá mi šanci minout tě zas.
Přečteno 713x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (3)
Komentujících (3)