Anotace: Aktuální inspirace. Daktylo-trochej.
Na křesle bílém
z třešňového dřeva
vlníš se
jako vinná réva
a s hláskem
plným dětské nevinnosti
přemýšlíš jak se vlastní viny zprostit
Touha nás jemně šimrá na jazyku
kabáty vlhnou
pak zas hřejí v mžiku
tělo se bělá krajkou z jinovatky
První Máj nikdy nebyl
tolik sladký
..a ta je taky krásná:-))
02.05.2015 20:06:17 | Nikita44