Vzpomínka tiše zavoní
tak jako tenkrát před lety
kouzlem rozkvetlých jabloní,
rty Tvé mi letí v ústrety.
Láska je základ rodiny
a my jí v sobě máme dost,
po krásné dlouhé hodiny,
kamarád věrný, milý host,
opojná jako whisky lok,
jako v rybníce koupel svěží,
touha co bezpočet má slok,
srdce, co naproti si běží,
teplého vánku pohlazení,
vášeň, co chladnou krev nám vzpění.