Anotace: ... vyznání
S přivřením očí
Ztrácím pojem o světě
S přivřením očí
Své myšlenky
Ukrývám v samotě
Naše láska už není to, co bývala
Když jsem ve snech naši budoucnost mívala
A malovala ji všemi barvami
Netušila jsem
Že přijde den
Kdy za krásnými chvílemi
Bych se na svět i jinak dívala
Tak mi řekni
Jak si teď stojím?
Ptáš se mě
Poklekneš na koleno
Podíváš se do očí
A já vím
Že svět se mi už dávno netočí
Místo toho
Mám jiné plány
Běžet přes všechny lány
Světa
Vznášet se s ptáky
Taky stát u vysokých výklenků
Z plastových kelímků pivo pít
A tančit až do brzkých hodin
Na poli plném slunečnic
Nechat vítr vanout
S pramínky vlasů
Si hrát
Před okrajem Vltavy stanout
Na hrad se dívat
A jen tak být
V ranním rozbřesku
Bez tebe.
S přivřením očí
Přičichnout k jaru
Ke
Svobodě.
S přivřením očí
Opírat se o kytaru
A snít jaké to bylo
Když jsme patřili
Ještě k sobě.