Z kraje draka
rychlým šípem
střelil si mě do
...zadku
byla-nebyla
to z vášně láska
bože!
doufám
že se nepletu
zlatovláska
co nemá hvězdu
tak koupím si jí v butiku
popelkou už jsem byla ve snu
dnes toužím být... ( jste zvědaví co?)
tůdle neřeknu...
viděla jsem z mého okna
rudou záři na nebi
byl to odraz ptáka ohniváka
klidně ať mi nikdo nevěří
z kopretiny trhám kvítka
jestli mě má rád se nedovím
sudička mi ale pošeptala
a já se červená-m
že to ví...