Alespoň na chvíli

Alespoň na chvíli

Anotace: když srdce se přestane zmítat v kotrmelcích a jarní kvítky zahladí všechny jizvy na něm...

Chce se mi zpívat a tančit,
jako křídla by mi někdo náhle dal...

Chce se mi vzlétnout a letět,
míjet hory, moře, širý ráj...

Jako vlaštovka vznést se nad ně,
a nikdy se už neotočit

Jako vlaštovka křídly zamávat,
širé lány levandule spatřit

Vzduch šeříkem je provoněn,
slunce odráží skalisek smích

Tak volná si připadám,
tak volná a vím, že život je snazší bez lásky
(alespoň na chvíli)
Autor Airen, 05.05.2015
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Lůca, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jé hele vlaštovka...pane jo ta je rychlá...

05.05.2015 17:35:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel