Žalostné Amen
Anotace: pánové, neberte si to osobně :)...
Přes mříže doléhal dusot kopyt
bílých koní
Skrze tmavou záclonu prosvítaly bílé paprsky
měsíce
Když seděla jsem a tys mě hladil,
hladil a líbal na líce...
Přes zámek na dveřích
byly slyšet rány,
jako když do srdce se ti někdo dobývá,
než však byly vyslyšeny,
hold vzdala smutná hodina,
tobě "hrdino" !!
Hrdina býval kdysi zdatný
v boji i slově mluveném...
Když však nastaly lásky časy
utíkal...............jako zbabělec
Kde že jste vzali hrdinství,
vy muži blízkých velehor?!
Když při představě manželství
dech váš tlumí věčný "egochór"...
Kde že jste vzali jistotu
sílu a rytířskou chrabrost
Už dávno není středověku,
ze cti stala se zbabělost...
Až zase tu v řadě budete stát
a očima uhýbat od lásek svých...
To nad vámi bude meč držet srdeční kat,
oltář srdeční, kdy utopíte se....ve verších
Ve vlastních dlouhých sebeklamech
a hře na chrabré hrdiny.
Však nebude nikdy minuty klidu,
sekundy lásky...jen žalu hodiny...
To vaší vinou dívčí srdce brečí
a na kapesníčku s monogramem...
jen tiché smutné řeči
a poslední žalostné Amen
Žalostné Amen
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, Julien
Komentáře (3)
Komentujících (2)