LÁVA NA LEDU
gejzírem tvého sexepílu zasažen
jsem do kráteru vášně odhodlaně pad
jak lehce mi bylo
když svěží lávou tavilo se mé brnění
já do ní potopil se odvážně a rád
měl jsem být upálen
spasily mě však kalichy orchidejí
tvé hojivé kůže
vířivka kapalného času
v bezbranně rozpustilé dítě
občas promění nejednoho muže
jak esenci všech nesplněných snů
já piják nenasytný
jsem sál obdivnou touhu tvých pohledů
však co teď s tím
když nektaru poblouznění
se má žízeň již po hrdlo napila
ozval se hlad
jenž sytí se jen výživnými slovy
marně je hledám u tebe
tohle už zkrátka nesvedu
čím větší opadá opojení
tím řezavější trýzeň
zatíná tesáky do mých výčitek
stěží mi asi uvěříš
že i pak tě budu mít rád
až stanu se nešťastným poslem zprávy
že i ta nejžhavější láva dál neteče
ztuhne-li jednou na ledu
neplač proboha
sám si to nejvíc odpykám
věř
že tě to vůbec nezajímá?
já vím
promiň…
má loď právě zahoukala
…jdu
Praha, 8.5.2015
https://www.youtube.com/watch?v=9VfaVLzLg5o
Až mě mrazí z toho, jak v tom vidím svůj život. Děkuji. Tohle není náhoda.
20.05.2015 19:40:29 | mršinka
Sdílíme na dálku tolik podobného! Dík za tu písničku - neznala jsem ji.
08.05.2015 23:34:02 | Aida
Díky, to mám radost :-) A pokud jde o písničku - já už jsem holt velký pamětník, první beatfestival byl kdysi strašně přelomová hudební událost a na Soulmeny a hlavně pak Deža Ursínyho nemůžu nikdy zapomenout. To jsou ty pubertální lásky, které se zažerou hodně hluboko a už nikdy nepustí :-D Škoda, že už tento fenomenální hudebník nežije...
08.05.2015 23:44:41 | Amonasr