Anotace: ...
Oblázku řeky tajemný,
prozraď, kde tvé místo je...
Když díváš se na horské prameny,
řek, říček, i nostalgie...
Když čítáš mezi řádky
osudy klíčů do vody vhozených
Když přeješ si bez přetvářky
mým hradem i domem být
Bez Přetvářky
bez přetvářky se určitě žije líp..jdu hodit jeden klíč do vody:-)
09.05.2015 18:45:10 | básněnka
rozhodně se tak žije líp...a klíčů není nikdy dost :)
10.05.2015 20:18:11 | Airen
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?