Letenka
Proxima nie je tam, kde by som čakal
prečo sa predo mnou ukrýva, kto vie
sto ráz v kalužiach sĺz som sa vyskákal
ak báseň mojim citom robí krovie
potom už nie je nič na svete horšie
ako pre lásku preklínať ich hĺbku
v ktorých sa strácajú nenaplnené
jednostranné vyznania, sám vlk vlku
vlkom je, ak vlčie stopy vysnené
hľadá vo fosíliach hviezd, na dne čiernych
dier, kam až klesol som, pomocnej ruky
niet, cesty späť, z leteniek jednosmerných
dá sa vyčítať ´Zem - Prox, bez záruky´
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)