Stmívá se...sluneční paprsky jezero ozářily
Stmívá se..v zapadlých komnatách srdečního zámku
se nad hladinu vynořily
další ze zamčených myšlenek...
Tmavá je noc a tmavší ještě jsou stíny časů
krásné má oči, rty i barvu vlasů...
Když tiše sedíš a utíráš si slzy,
když někde v nitru tě moc mrzí
že jsi bez ní
tedy sám...
Dobře, žes dala nahlédnout. Krásný pohled. :O)
10.05.2015 19:53:46 | Tichá meluzína