Přál by sis běžet až dojdou ti síly,
za ní se rozběhnout každičkou chvíli...
U zámeckého parku spolu tiše stát,
pod hvězdnou oblohou se milovat...
Hladit ji po vlasech a slíbat ze rtů hřích,
držet ji v náručí a chránit....vždyť víš
V tůni si těla smočit a v zápalu vášně
se do očí vpít
Však bílé závoje rána tě do světa vrací
To, když zpívají ranní ozvěnu první ptáci
A ty víš, že byl to jen sen...¨