Šel jsem svojí tmou
rovnou za tebou.
Prošel jsem si peklem
a peklo prošlo mnou.
Už nemyslím na bolest,
na křivdu či na zradu.
Myslím už jen na lásku
- tu největší záhadu.
Popadaje dech
hledám v propastech
cestu k sobě a za tebou,
(tuze) sám a sotva na nohou.
Už nemyslím na bolest,
na to, kam se dohrabu.
Myslím už jen na lásku
- tu nejhezčí zahradu!
(m…)
Už nemyslím na bolest,
na smutek a samotu.
Myslím už jen na lásku
- tu stěžejní hodnotu.
Už nemyslím na bolest,
když život visí na vlásku.
Už myslím jenom na lásku,
- tu nejtěžší otázku!