Anotace: ...
Miluji
Putyky plný výstředních intelektuálů
Miluji
Mezi prsty žmoulat novou málu
Miluji
Loudit na tobě úsměv po ránu
Miluji
Četla jsem to na cizím sloganu
Miluji
Vysvětlovat věci, kterým nerozumím
Miluji
Na trhu oddávat se čerstvým vůním
Miluji
Projíždět prsty mezi prameny vlasů
Miluji
Lézt na stromy, ztrácet pojem o času
Miluji
Cihlový telefon, jež není bezhlasý
Miluji
Měním svá ne, v prosté souhlasy