Marně se ptáš
A tápáš v myšlenkách neznáma
Marně hledáš
Vzpomínky ve tváři,
Co smazal čas
Marně hledáš zbytky citů
Rozsypanou slánku vlastních emocí
Marně hledáš slzy lásky
Stopy vrásek kolem oči..tvých
Jsou poslední známkou smíchu
Posledním zbytkem sil
Posledním dechem bez oddychu
Posledním douškem bolavých vin
Poslední nadějí
A poslední nudou
Prvním krokem vpřed
A první bílou duhou
Na obloze
Snů