Jak ráda Tě pohladím
dlaní umazanou od lásky
Tvůj úsměv očistím
od všech smutných
ornamentů
projdu se lesem
od dveří ke dveřím
a zbavím se návalu
s e n t i m e n t u
Spánek strčím do kapsy
a protoulám se ránem..
...nahá projdu trním růží
rány smutku na mé kůži
vyfotím si očima..
Negativ přiložím
ke vzkazům psaných
perem snění
máčeným v kalamáři
p o ch o p e n í
......