Už zrak se mi klíží a asi půjdu do světa snů
Půlnoc, když se blíží a před očima máš průběh dnů
Našich pohledů
I srdcí
Našich doteků
I lahví
Vypitého vína
Žalem nad láskou
A láskou nad žalem
Společným
líbí se mi, jen bych ji raději slyšel jen recitovat :-)
24.05.2015 13:32:46 | hledač