Anotace: K.K.
svítím si světlem do očí, mé kruhy opsaly písemnou práci
nepoděkoval jsem jim, je šero pod mými nohami
krev se lepí na mou podrážku, nevidim jí, přestal jsem vnímat
přecedil jsem přez zuby vztek, rozmačkal ho v pěsti
oblékni se obyčejně, ať nepoznají že jsi šílencův následník
zpívají blues, možná černí, možná jen někdo kdo má hlas jako černý
já rozhodně nejsem vidět, není to tmou ani světlem, je to panelem co
stojí ve stejné rovinně jako má myslmyslmyslnesmysl.
fouknu do svíce a bodám se do nohy, klesá mi hlava a je smutná moooc smutná
ztrátou svými vzpomínkami.
Je jich víc a čekají na další ...