Láska
Anotace: Ty si ta která nutí mě žít, ale nejsi tou jedinou, proč tady chci být. Je to i mé...
Ty si ta která nutí mě žít,
ale nejsi tou jedinou, proč tady chci být.
Je to i mé poslání,
které do kouta tě zahání.
Však abych mohl ve své víře dobře konat,
musím ve svém srdci – cítit ostny růže bodat.
Kdysi dávno vydal jsem se k tobě správným směrem,
byla jsi však pro mě …. jako neznámý terén ... jako list nepopsaný perem.
Očarovala jsi mysl mojí,
ochutnal jsem božský lektvar, co mě k tobě pojí.
Stala ses mou závislostí,
než abych ti byl parterem se svou cností.
Ve strachu, že tě můžu ztratit,
jsem za tebe začal … raději bezhlavě platit.
Ty ale koupit se nedáš,
kdo umí žít bez tebe … toho ty hledáš.
A tak po čase jsi odešla pryč,
aby po tobě přepadl mě chtíč.
Já nadlouho ztratil jsem sám sebe,
protože všude hledal jsem jen tebe.
Až po létech vrátil jsem se k sobě,
abych prohlédl, že ve vlastním žil jsem hrobě.
Teď už zase vím jaký je můj směr,
tak prosím vrať se ke mě …. to je přece fér.
Přečteno 510x
Tipy 4
Poslední tipující: loverose91, Kett
Komentáře (0)