Anotace: ...moje Múzo...
Padám do tebe
odkudsi z ticha
s tvou duší proletím kosmem
někam...
Ráno tě probudí
osamělá družice
to já kroužím nad Zemí
abych viděl tvé oči...
Padám ti do spánku
odkudsi z hluku
a mám jediné přání:
ať to neskončí...