Když slzy kanou a těžko se dýchá
nechci to cítit nechci tam být
nechci ten šílený pocit mít
chci jen svou chvíli ticha
V té chvíli ticha však slyším hlas
anděl promlouvá a šeptá tiše
brk škrábe jak pomalu píše
písmem tenkým jak vlas
Je to osvobození nechat ho psát
je to spása slyšet ta slova
o tom, že anděl je vlastně ona
vidět ve vlnách její vlas vlát
Ona je andělem, zlomila srdce mé
ona je krásným stvořením
ona je života mého kořením
ona zažene všechno zlé
Zlomila jednou a zlomila zase
já jí ho nabídl bez váhání
bez výčitek a bez přemáhání
jsem prostým bláznem zdá se
Rád bych řekl, že city pomíjí
nejsem však z těch kdo zapomenou
nejsem však z těch co nedovedou
říci, že miluji ji.