...jen tři písmenka
vše co vidím
tančící jitřenka
jen tři znaky
....dohromady
květinové prstoklady
kapky deště spí
a Ty ?
J*S*I
...jen tři slova
vše co vidím
ohňostroj hvězd dozlatova
vše co cítím
ve třech slůvkách
vůně jezu
po borůvkách
barvy duhy
křídly vážka spřádá
jen tři slova
MÁM *TĚ *RÁDA