Modravý opar hory zahalil
Mlhavý dech,když ses probudil
Z vlastních sebeklamů
A kouzel bez čar
Z vlastních protikladů
A seznamu bezejmenných duší
Co tiše bloudí tmou...
Co cestu hledají
Jsou vlastní vinou svrhnuti
Vlastní maskou zapomenuti
Na úskalí hřbitovních nápisů
Na křižovatce lékařských předpisů
Co tiše bloudí tmou
Co cestu hledají
Ze srdce k srdci
A vlastně k sobě
Tak jako ty