Oblékla si světlo
z vesmírných
cest
aby dostihla
hvězdu letící
až za Mléčnou
dráhu
Své touhy
vměstnala
do prostoru
někde za snem
vlastních ideálů
Ty ztratila
už kdysi dávno
za horizontem
černých děr
Teď nahá
a bez křídel
prochází se
po obzoru
Pohledem
bohyně Isis
hledá den...
Den
jako stvořený
pro náhodu
poznat lásku
co prolétla
jí
životem...
Něžně smutní na ztemnělém nebi literu, záříc upřímností, pro den přícházejícího jitra...ST.☆★☆
30.05.2015 23:12:44 | Malá mořská víla
Říkám si - Po čem tak může toužit bohyně? Je možné, že by něco/někoho nedosáhla? ;-)
30.05.2015 21:26:39 | A42
den jako stvořený
pro křídla mořený
pro tvář krásný sochy
pro hladkou kůži
Mléčný dráhy
kdesi se snil sen
tak něžný
jemný jako pavučina
...
30.05.2015 18:09:44 | básněnka
takovou bych si přál potkat - "nahou a bez křídel"-protože vzácně upřímnou-
takovou - co nic netají...:-D
30.05.2015 14:44:31 | Frr