Dívaš se do mne
a jsi slepý
to bych ti odpustila
oblečen mou láskou
vyrazíš si ven
sluší ti to
tříkrát víc
oči a líce ...
jsi nádherný
když se nad ránem vracíš
všude už je ticho
a v mých světýlkách
broučci jsou už nazí
..........................................
co ti neodpustím
můj lháři
je tma za mými víčky ...