Blahopřání
Anotace: napsal Bean kdo ho znate vite,je to pro synovce,moc se mi to libi
Dejte si slib.. že láskou necháte se vést..
a nechte tuhle sílu panovat..
Pak bude váš vztah, jen radostně kvést..
Vždyť láska umí čarovat…
a..dejte také na rozum..
toho je špetka třeba..
než platit nájem kupte si dům..
stačí se jenom nebát..
váš prostor.. ať často patří toleranci..
a nebojte se odpuštění..
klidu a míru dejte šanci..
tak těžké to zas není..
..časem..k radosti.. trochu pláče..
přejem vám budoucí manželé..
jednoho, či dva kudrnáče..
ať v hnízdečku je vesele!
Přečteno 688x
Tipy 12
Poslední tipující: JSJ, Jenda P., Nola77, tato22, J's .., Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)