Sama
Anotace: Ve světe jednoho....
Každý ráno vstávat
a vlastně ani nevědět,jak ty nohy dát.
Sedět sám u stolu,kde dvě židle jsou
a už jen slzy nechat schnout.
Chodit po místnosti a všude tě vidět,
znova "Miluji tě" slyšet!
Vzpomínky schovat pod řeku,
proplakat se ke vzteku.
Ten tolik nebolí,jak láska.
Komentáře (0)