hvězdná
Anotace: ...je někdy naše realita..
Hřejivé hvězdy
na obloze
Tvé tváře,
lačnící kolapsar
Tvých úst
pohltí myšlenky
mé
tolik tak
po Tobě toužící,
magická souhvězdí
doteků,
rozjasnují
vášní
naše galaxie
a způsobí
v kosmu
našich srdcí
obrovské perkusy,
jež zasypou úlomky
doteků
naše
žhavá těla...
Komentáře (0)