Víš co mi vadí
i nevadí
víš jak se struna
ve mně naladí?
Znáš touhy mé
a tajná přání
mé rezimé
či nemáš zdání?
Víš nač se ptám
když pohled klopím
co potřebuji slyšet
když v slzách se topím?
Znáš tajemství úsměvu
který od srdce je
mezi bolestí jež maskuje
úsměv bez naděje?
Ne?
Tak o mně nevíš nic...
Kdes Rozino nechala svou tvář,
snad změnilas profil ve svůj snář?... ST
01.06.2015 22:35:23 | SmallGeorge