Znamenie
Z pupka mi šľahajú plamene
zaľúbil som sa až po uši
takéto ľúbosti znamenie
nik iný nemá, na podbruší
figový list spálil oheň ten
tlejúce zvyšky ak halí dym
som tomu rád, žiadni -násť henten
úkaz na selfies nemajú, prím
budem mať, lajk-nelajk, stoj čo stoj
z uší mi začala plazma tiecť
toto nenafotím, ohňostroj
nemožno do dymu neobliecť
z očí čo prská von po dávkach..
nezblázniš sa z toho, nezjančíš
trápny som Ti v pyrozábavkách
a dym mi prudko neprepáčiš
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, adaj, Amonasr
Komentáře (0)