Anotace: ...
uprostřed ulice
každý na jiné straně
jako dva osamocené stromy
v lese
stojíme nerušeně naproti sobě
a
hledíme si do očí
ztrácíme slova
která by ani nemusela
být vyřčena
Srdce touží
hlava však odmítá
přenést se přes vlny
nekonečna
a
splynout
s
tebou
s
námi
nás