Anotace: „Řekni mi něco hezkého“ aneb Trochu se nám to zvrtlo
Člověk má tě víc než se zdá rád,
tak sedni si ke mně,
pojď se ještě chvíli potrápit -
než vítr přestane vát.
„Řekni mi něco hezkého“ -
však tu hru znáš,
přistup na ni,
alespoň si připomeneš,
co ve mně máš.
Z legrace ti říkám,
že lepší nepotkáš. - Co tomu říkáš?
Nevíš.
Máš strach.
Jak často tohle slýcháš?
Nevíš.
Zase ten strach.
Přesto city do toho mícháš.
/Srabe./