Zpověď stárnoucího milence
Anotace: Milovat se dá v každém věku
Za oblými hranami hříšných myšlenek,
vysoko nad propastí nevyřčených přání,
vnímám horkými dlaněmi hebkost tvých klenutých prsů…
Chvěním lačných rtů slíbávám vůni
tvé kůže napjaté na tamtamu touhy
a naslouchám rytmu divokého srdce dunícího v duši…
V hloubi letmého pohledu tvých přivřených očí
plavu nahý na hladině zčeřené našimi sny ,
každým tempem vdechuji tíži lásky a vzdaluji se břehům reality…
Jsem s tebou, zastavil se čas,
těla splývají v přívalu doteků a vášní,
jen pěna na vlnách je tichým svědkem bouře, která zasáhla nás znenadání….
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, hanele m., Kett
Komentáře (0)