Anotace: věnováno maminkám malých dětí
objetí malých paží
~~~
droboučké prsty
přejedou
po tváři
chtěli si
prohlédnout rosu
co zalila mé oči
Ty oči, se tolik umí smát
a rosa jim, dala jen
sílu růst...
Něha pokrytá něhou dětských úsměvů...ST**
11.06.2015 20:35:31 | Nikita44
Těch nejsladších, co znám:-).
13.06.2015 01:21:57 | Malá mořská víla
že rosa jim dala spád? z hlavně že netek vodopád...
11.06.2015 19:12:57 | básněnka
;-)
13.06.2015 01:20:43 | Malá mořská víla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?