Anotace: ...
Zavoněly jasmíny
Když koukala jsi na stíny
tmavých větví stromů
Na domě z pavučin
Na cestě do hor
Na lásce bez příčin
Na lásce bez citů
Na citech bez lásky
A kráse bez soucitu
Na vlastní já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?