Kasino

Kasino

Anotace: Musím psát,abych neudělala hloupost...

Jednou v kasínu,
potkala jsem lásku,
seděla tam na vínu,
přemluvila mě ať všechno dám v sázku.
Ruleta mě lákala,
na číslo jsem vsadila
a bylo právě tvoje,
najednou jsem pochopila,jaká volba to je.
Prohrála jsem všechno,
dostala se na dno.
A tak teď,každý den,
ve stokách jsem,
plazím se tam v ruce víno,
vím,že už nikdy nebudu mít toho svýho.
O půlnoci volám do prázdného města,
kam,že vlastně povede má cesta!
Volám taky lásku,
která poradila mi tu blbou sázku.
Chci ji rozbít hubu
a pak už jen viset na tom starém dubu.
Autor koblihaska, 13.06.2015
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

na zadek, a domů!!!

13.06.2015 19:54:45 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel