Anotace: stůj a zastav svůj krok a pohlédni tam do výše kde po nebi...
stůj a zastav svůj krok
a pohlédni tam do výše kde po nebi mráčky plují
stůj a zastav svůj krok
a přemýšlej o smyslu svého žití,
kudy se dát, aby tvůj život měl kladný smysl a řád
stůj a zastav svůj krok a hledej lásku,
která dá smysl tvému žití
vždyť roky v tvém životě rychle přibývají
a síly něco změnit ubývají ,
proto neboj se a vykroč směle štěstí vstříc
vždyť nečeká tě na konci žití
v říši smrti dobrého zhola nic