Vlakem
Jedu vlakem a dívám se z okna,
v hlavě mi hraje oblíbená hudba,
cítím lásku k Tobě,
přijde mi, že jen s tebou jsem celá.
Stále mi chybíš, tak velmi chybíš.
Marně na tebe čekám.
Přijde mi, jako kdybych tím vlakem k tobě jela celou věčnost
a pořád nemohl dojet do cíle k Tobě.
Stále se mi vzdaluješ , můj vlak občas zpomalí.
Když zrychlí, ty se oddálíš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)