Anotace: ...svítání...
budíš mě zpěvem ptáků
v trilcích, jenž nemohou
dočkat se rána
šeptáním vánku
toužícím po objetí rozbřesků
pískáním rorýsů
letícím vstříc
novým dnům radosti
jsou chvíle ticha
zalité záplavou
třpytu okvětních plátků
kdy kapky rosy
zrcadlí mou duši
ve slovech, která rozpustí
svítání
laskání pohledů
z důvodů
nevyřčených nálezů a ztrát
tehdy slyším
tvou duši
smát se i plakat
ve mě …
https://www.youtube.com/watch?v=CHV6BjuQOZQ
Cítila jsem jak mě Tvá báseň nejdřív pohladila a pak objala.....děkuji Ti:-)ST
16.06.2015 21:12:31 | Nikita44
Hezky pěkně :)
Je nádherná báseň Tvá.
16.06.2015 13:30:33 | Slav Milo