Anotace: ....
Oblohou bloudím jsem vítr co čechrá ti vlasy
jsem kapkou slzy co smáčí Tvé řasy
Jsem Tvým pohledem upřeným do dáli
jsem kameník co tesá Tvé jméno do skály
Jsem Tvojí rozkoší i lehkou obavou
tak pojď a zkus chytit mou duši toulavou
Toulám se lesem jsem kolem Tebe
tak zahřej mé srdce když stále jen zebe...
Jediným pohlazením
Lehkým jak paprsek dnešního slunce..
Ježiši děkuji mohokrát Niki... Je pravda že jednou jsem kameníkem byl když jsem náš čas vyryl do skály v pekle... Děkuji ;-))
17.06.2015 00:02:34 | ztracený 22