Anotace: ....
Stále cítím Tvoji chuť a vůni ještě nezaschly Tvé polibky
život je dost různorodý a rád přehazuje výhybky
To co já jsem prožil s Tebou a propadal se výše
v těch okamžicích já otvíral bránu Tvé andělské říše
Stále držím ten klíč v ruce a mé tělo se chvěje
ten co v zázrak nedoufá ten nikdy neuspěje....
V ničem.....
Děkuji Ti za výlet do nebes...
Děkuji že spoj zpět má dlouhé zpoždění....
Pohled do skryté touhy nebo prožitého okamžiku?...možná obojí:-)ST
21.06.2015 19:02:41 | Nikita44
Máš pravdu Nikitko... Obojí... Až do nedozírných dálav.. Děkuji Ti...
21.06.2015 19:10:21 | ztracený 22