Bolest
Anotace: Snaha o vyjádření
Temná síla, temný stín,
slunce za ním nevidím.
Schoulím svoje tělo, aby
nechtělo a nevidělo.
Tu se bolest vkrádá,
nevím co by ráda.
Život mi chce vzítí,
já chci začít sníti.
Sníti?
Já sen svůj už sním,
životem svým...
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Frr
Komentáře (0)