je to v piči
Anotace: v návratnom závrate
Z tvojich slov,
nasúkal so do seba kopec smútku,
praskám vo švíkoch a topím v sračkách svoje svedomie,
nechápe to nikto, len kto to žažil ten to vie.
Zo žumpy v mene lásky,
za klišé a zbytočné slová,
zaplatíš dane štátu život,
dôvod byť, dôvod sa zamordovať.
Za slzy kupujem si pivo,
a horká nabrala dnes novú chuť,
že mal som ťa rád vedia všetci,
no zostáva len zabudnúť.
Pod tvojím tlakom zas vyhŕkol bodrel,
do tmy a ticha izby zmizli,
rany kolien, čo do krvi som si odrel,
smutné básne, sarkastické aforizmy.
Přečteno 825x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Lagedama
Komentáře (0)